Bedrijven

Het team van Zomer met een Missie gaat ‘Een koffer vol uitjes’ maken, waarmee eenzame mensen en kwetsbare gezinnen, samen met onze vrijwilligers, deze zomer op pad kunnen. Ook uw product of uitje mag gratis in dit koffertje en er zijn nog meer mogelijkheden waarop uw bedrijf maatschappelijk betrokken kan zijn.

Bedrijven

Geef een belevenis

Doe mee aan de ‘koffer vol uitjes’, door belangeloos uw activiteit of belevenis aan te bieden of door een product te schenken.

De volgende bedrijven doen al mee:

 • De aardbeientuin biedt een doosje aardbeien aan;
 • Bij de Bruna in Vaassen mogen kinderen een cadeautje komen grabbelen;
 • Bij ijssalon Rozeboom in Vaassen kan je een ijsje eten;
 • Bij het Ecologisch tuincentrum in Emst mogen onze ontvangers een groentepakket ophalen;
 • Ze mogen rondkijken en iets drinken bij De Buitenhof Epe;
 • De Boerderij in Oene schenkt een lekker kopje koffie;
 • Bij slagerij Kroon in Vaassen mag je een grillworst ophalen;
 • IJssalon Roberto in Epe deelt lekkere ijsjes uit;
 • De Ezelboerderij geeft alle ontvangers van een zomerpakket gratis entree;
 • Bij Imkerij de Werkbij krijgt iedereen een leuke rondleiding en iets lekkers;
 • Boerderij Goudbeek leert je hoe je koeien melkt en je krijgt een lekker streekproduct mee;
 • Shop4Nop geeft speelgoed cadeau en startstempels om iets leuks uit te zoeken in de winkel;
 • Puur Petra geeft 1 heerlijke gezichtsbehandeling en 1 tegoedbon cadeau aan 2 gelukkige ontvangers;
 • En welk creatief aanbod bedenkt u?

Financieel bijdragen?

Als u dit project financieel wilt steunen kan dat via de website van Stichting Present Epe-Heerde of door uw gift over te maken op: NL57RABO0106242547 t.n.v. Stichting Present Epe o.v.v. ‘Zomer met een Missie 2021’.

.
Wilt u mee doen aan de ‘koffer vol uitjes’ of overleggen over de andere MBO-mogelijkheden rond ‘Zomer met een Missie’ voor uw bedrijf?

Mail dan naar info@zomermeteenmissie.nl of bel met Karin van Turnhout van Present Epe-Heerde, 06 2222 8008.

Bedrijven

Geef een zomerpakket met uw bedrijf

Ook met uw bedrijf of de medewerkers van uw bedrijf afzonderlijk kunnen zich opgeven om een zomerpakket te maken en geven aan een gezin met kinderen die niet op vakantie kunnen of aan een eenzame heer of dame. U kunt zich opgeven op de pagina ‘Zomerpakket geven’. Dit is een mooie manier voor uw bedrijf om maatschappelijk betrokken te zijn.

Geef tijd en aandacht met uw bedrijf

Uiteraard kunt u zich met uw bedrijf ook aanmelden voor de zomeruitjespool. Wij koppelen u en uw medewerkers op een samen af te spreken datum en tijd aan een van de eenzame inwoners van onze gemeente, die graag eens een leuk uitje wil ondernemen, maar geen eigen sociaal netwerk heeft om dit te doen. Hierdoor ontstaan bijzondere en waardevolle ontmoetingen die uw medewerkers voor altijd bij blijven.

Dit project wordt ondersteund door

Gemeente-epe
Stichting-present
Jan-Lowin-Marketingman
Onlinecreatie
Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.