Hoe werkt het?

Zomermeteenmissie.nl verbindt mensen die het fijn vinden iets te kunnen delen, met mensen die om uiteenlopende redenen zijn aangemeld als ontvanger van een zomerpakket.
Ontdek op deze pagina hoe u als individu of als groep kunt bijdragen of hoe u zichzelf of iemand anders aanmeldt voor het krijgen van een zomerpakket.

Voor gevers van de zomerpakketten:

Stap 1

Meldt u aan als gever

U wilt graag van betekenis zijn tijdens de zomer en een zomerpakket maken voor een eenzame persoon of voor een kwetsbaar gezin? Wij verzoeken u het aanmeldformulier in te vullen.

Stap 2

Ontvangst aanmelding

Het team van Zomer met een Missie ontvangt uw aanbod en neemt mogelijk voor aanvullende informatie contact met u op.

Stap 3

Uw aanmelding is compleet

Uw aanmelding is compleet en u wordt hierover geïnformeerd op het opgegeven mailadres.

Stap 4

Match met een ontvanger

Het team van Zomer met een Missie matcht u aan een ontvanger waarvoor u een zomerpakket gaat samenstellen. Wij doen ons best om u te matchen aan iemand in uw buurt.

Stap 5

Neem contact op met de ontvanger

Voor het samenstellen van het zomerpakket vinden wij het heel belangrijk dat u vooraf al fijn contact heeft met de ontvanger. Vandaar dat wij u willen vragen om met de ontvanger contact op te nemen om eventuele wensen voor de inhoud van het pakket te vernemen en om praktische zaken als een bezorgdatum en -tijd te bespreken.

Stap 6

Het zomerpakket

U bezorgt het zomerpakket bij de ontvanger aan huis. Wij zijn ervan overtuigd dat u de zomer extra betekenis geeft voor de ontvanger en danken u hartelijk voor uw bijdrage!

Voor ontvangers van de zomerpakketten:

Stap 1

Meldt u aan als ontvanger

U wilt graag iemand aanmelden. Wij verzoeken u het aanmeldformulier in te vullen.

Stap 2

Ontvangst aanmelding

Het team van Zomer met een Missie ontvangt uw aanmelding en neemt mogelijk voor aanvullende informatie contact met u op.

Stap 3

Uw aanmelding is compleet

Uw aanmelding is compleet en u wordt hierover op het opgegeven mailadres geïnformeerd.

Stap 4

Match met een gever

Het team van Zomer met een Missie matcht de aanmelding aan een gever die een zomerpakket gaat samenstellen.

Stap 5

De gever neemt contact met u op

De gever neemt contact op met de ontvanger over de inhoud van het zomerpakket en het tijdstip van het bezorgen.

Stap 6

Het zomerpakket

De gever bezorgt een verrassend zomerpakket op het afgesproken moment.

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers organiseert Stichting Present Epe-Heerde ook deze zomer opnieuw “Zomer met een Missie”. Deze zomer zullen weer veel mensen eenzaam thuis zitten of kunnen ze vanwege financiële zorgen niet op vakantie. In Epe zijn er gezinnen die het niet breed hebben. In samenwerking met de scholen hopen wij veel kinderen blij te maken met een zomerpakket. Samen met u maken wij deze zomer voor hen een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich tot zaterdag 8 juni 2024 op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langs brengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2024 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.