Zomerpakket geven

Wilt u met uw gezin, met vrienden of als persoon iets betekenen voor een ander? Vindt u het leuk om zomerpakket samen te stellen en aan te bieden aan iemand die eenzaam is of aan een kwetsbaar gezin uit uw omgeving?

Geef u dan op als gever van een zomerpakket. Wij koppelen u aan een gezin of aan een eenzame persoon uit uw buurt. In overleg vult u het pakket met leuke spulletjes (met een waarde van € 25 tot 50 euro) en brengt het bij ze langs. Hiermee geeft u ook deze mensen een hartverwarmende zomer. Fijn dat u mee helpt.

Zomerpakket geven

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden als gever van een zomerpakket. Wij hebben voldoende aanmeldingen, maar wilt u op de reservelijst of heeft u een vraag? Stuur ons gerust een mailtje via info@zomermeteenmissie.nl. Dank u wel.

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.