Zomerpakket geven

Wilt u met uw gezin, met vrienden of als persoon iets betekenen voor een ander? Vindt u het leuk om zomerpakket samen te stellen en aan te bieden aan een kwetsbaar gezin uit uw omgeving?

Geef u dan op als gever van een zomerpakket. Wij koppelen u aan een gezin uit uw buurt. In overleg vult u het pakket met leuke spulletjes (met een waarde van € 25 tot 50 euro) en brengt het bij ze langs. Hiermee geeft u ook deze mensen een hartverwarmende zomer. Fijn dat u mee helpt.

Zomerpakket geven

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden als gever van een zomerpakket. Aanmelden kan tot zaterdag zaterdag 8 juni 2024. Dank u wel.

  Contactgegevens
  Adresgegevens
  Samenstellen zomerpakket

  *Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met uw voorkeur, maar zijn hierbij afhankelijk van het aantal aanmeldingen van ontvangers in de groep van uw voorkeur.

  Aanvullingen

  * Verplicht in te vullen velden.

  Zomer-met-een-missie-4
  Zomer-met-een-missie-5
  Zomer-met-een-missie-6
  Zomer-met-een-missie-7

  Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

  Zomer met een Missie

  Samen met vele vrijwilligers organiseert Stichting Present Epe-Heerde ook deze zomer opnieuw “Zomer met een Missie”. Deze zomer zullen weer veel mensen eenzaam thuis zitten of kunnen ze vanwege financiële zorgen niet op vakantie. In Epe zijn er gezinnen die het niet breed hebben. In samenwerking met de scholen hopen wij veel kinderen blij te maken met een zomerpakket. Samen met u maken wij deze zomer voor hen een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

  Meedoen?

  U kunt zich tot zaterdag 8 juni 2024 op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langs brengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2024 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.