Gezin/persoon aanmelden voor het krijgen van een zomerpakket

Alleen in te vullen door Maatschappelijke organisaties!

Ja, ik meld een gezin/persoon aan als ontvanger van een zomerpakket!

Geef hier een gezin/persoon op, dat je wilt aandragen om een zomerpakket te ontvangen.

  Maatschappelijke organisatie
  Gegevens gezin

  Gezinssamenstelling

  Verlanglijstje zomerpakket

  De pakketten zullen een waarde hebben van € 25,- tot € 50,-. Bij een verlanglijstje kun je denken aan bonnen voor ijsjes, zonnebrand, kaartjes voor het zwembad of bioscoop, zomerspeelgoed, etc. etc. Vermeld ook de eventuele bijzonderheden bij dit gezin, of waar de gever speciaal aan moet denken.

  Wegbrengen pakket

  Met wie kan er contact worden opgenomen voor het maken van de afspraak om het pakket te brengen?

  Aanvullingen  * Verplicht in te vullen velden.

  Zomer-met-een-missie-4
  Zomer-met-een-missie-5
  Zomer-met-een-missie-6
  Zomer-met-een-missie-7

  Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

  Zomer met een Missie

  Samen met vele vrijwilligers organiseert Stichting Present Epe-Heerde ook deze zomer opnieuw “Zomer met een Missie”. Deze zomer zullen weer veel mensen eenzaam thuis zitten of kunnen ze vanwege financiële zorgen niet op vakantie. In Epe zijn er gezinnen die het niet breed hebben. In samenwerking met de scholen hopen wij veel kinderen blij te maken met een zomerpakket. Samen met u maken wij deze zomer voor hen een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

  Meedoen?

  U kunt zich tot zaterdag 8 juni 2024 op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langs brengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2024 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.