Gezin aanmelden voor het krijgen van een zomerpakket

Alleen in te vullen door Maatschappelijke organisaties!

Ja, ik meld een gezin aan als ontvanger van een zomerpakket!

Geef hier een gezin op, dat je wilt aandragen om een zomerpakket te ontvangen.

  Maatschappelijke organisatie
  Gegevens gezin

  Gezinssamenstelling

  Verlanglijstje zomerpakket

  De pakketten zullen een waarde hebben van € 25,- tot € 50,-. Bij een verlanglijstje kun je denken aan bonnen voor ijsjes, zonnebrand, kaartjes voor het zwembad of bioscoop, zomerspeelgoed, etc. etc. Vermeld ook de eventuele bijzonderheden bij dit gezin, of waar de gever speciaal aan moet denken.

  Wegbrengen pakket

  Met wie kan er contact worden opgenomen voor het maken van de afspraak om het pakket te brengen?

  Aanvullingen  * Verplicht in te vullen velden.

  Zomer-met-een-missie-4
  Zomer-met-een-missie-5
  Zomer-met-een-missie-6
  Zomer-met-een-missie-7

  Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

  Zomer met een Missie

  Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

  Meedoen?

  U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.