Ontvanger zomerpakket aanmelden

Kent u iemand die eenzaam is en écht een zomerpakket verdient waardoor hij of zij deze zomer af en toe met een van onze vrijwilligers op pad kan gaan? Dan mag u deze persoon aanmelden.

Ja, ik meld graag een ontvanger aan!

Meld u zich hieronder aan, uw gegevens worden zorgvuldig behandeld door Zomer met een Missie.

  Contactgegevens aanmelder

  Contactgegevens ontvanger


  Adresgegevens ontvanger  Deelname

  Aanvullingen

  * Verplicht in te vullen velden.

  Zomer-met-een-missie-4
  Zomer-met-een-missie-5
  Zomer-met-een-missie-6
  Zomer-met-een-missie-7

  Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

  Zomer met een Missie

  Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

  Meedoen?

  U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.