AV Cialfo

AV-Cialfo

AV Cialfo is een sportvereniging tegen de bossen van Epe. Hier kan je als kind, maar ook als volwassenen meerdere sporten beoefenen. Zo hebben we atletiek, survivalrun en hardloopgroepen. Iedereen is welkom!

Dinsdag en donderdagavond van 6 tot 7 atletiek voor de jeugd.
Maandag en woensdagavond van kwart over 6 tot half 8 survivalrun voor de jeugd.

Elk kind mag 5 keer gratis meetrainen en het maandelijkse lidmaatschap is goed betaalbaar.

Contactgegevens

Adres:
Wachtelenbergweg 15 Epe

T: 0578-612512
M: bestuur@avcialfo.nl
W: www.avcialfo.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.