Boerderij Goudbeek

boerderijwinkel kaas

Midden op de Veluwe, tussen Epe en Oene, vindt u onze boerderij. Boerderij Goudbeek is al generaties lang een kleine boerderij met weidegang koeien, waar wij met veel liefde, aandacht en respect met onze dieren en het milieu omgaan. Bellen jullie even om een afspraak te maken? Dan hebben we alle tijd voor jullie.

Aanbod voor onze ticket-houders
Kom Boerderij Goudbeek ontdekken. Aan het eind van je bezoekje krijg je ook nog iets lekkers mee, zodat je thuis nog kunt nagenieten.

Contactgegevens

Adres:
Weteringdijk 23, Epe

T: 06-22922117
W: www.boerderijgoudbeek.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.