De Aardbeientuin

Aardbeien

Voor de (h)eerlijkste aardbeien van de Veluwe ga je naar Bronsink!

Op 12-jarige leeftijd begon Gerrit Bronsink met het telen van aardbeien. Het stukje grond van 50m2 is ruim 45 jaar later uitgegroeid tot florerend familiebedrijf van ruim 13.000m2.

Gerrit en Trijnie heten u van harte welkom om langs te komen en rond te kijken op hun mooie bedrijf. In de Aardbeientuin kunt u alle stappen van plantje tot aardbei van dichtbij bekijken. En snuffel eens rond in de landelijke winkel vol heerlijke streekproducten. Als u ons laat weten dat u komt, dan zetten wij een klein doosje aardbeien voor u klaar.

Contactgegevens

Adres:
Rozenkampweg 18 8167 LP Oene

Aanbod:
Bij inlevering van dit ticket ontvangt u een klein doosje aardbeien

T: 0578 – 641 700
W: www.aardbeientuin.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.