De Aardbeientuin

Aardbeien

Voor de (h)eerlijkste aardbeien van de Veluwe ga je naar Bronsink!

Op 12-jarige leeftijd begon Gerrit Bronsink met het telen van aardbeien. Het stukje grond van 50m2 is ruim 45 jaar later uitgegroeid tot florerend familiebedrijf van ruim 13.000m2.

Gerrit en Trijnie heten u van harte welkom om langs te komen en rond te kijken op hun mooie bedrijf. In de Aardbeientuin kunt u alle stappen van plantje tot aardbei van dichtbij bekijken. En snuffel eens rond in de landelijke winkel vol heerlijke streekproducten. Als u ons laat weten dat u komt, dan zetten wij een klein doosje aardbeien voor u klaar.

Contactgegevens

Adres:
Rozenkampweg 18 8167 LP Oene

Aanbod:
Bij inlevering van dit ticket ontvangt u een klein doosje aardbeien

T: 0578 – 641 700
W: www.aardbeientuin.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers organiseert Stichting Present Epe-Heerde ook deze zomer weer “Zomer met een Missie”. In onze naaste omgeving wonen nog steeds gezinnen die vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen of iets leuks kunnen ondernemen met de kinderen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich tot 24 juni op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langs brengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2022 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.