De Boerderij en ’t Koffiehuys

Zomer-met-een-missie-5

Kent u ons ’t Koffiehuys al, dat langs een van de landelijke klompenpaden staat? In de zomer schenken we daar heerlijke kopjes koffie of thee op ons gezellige terras. Je kunt ook lekker rondsnuffelen in one boerenwinkel met eigengemaakte en creatieve producten. Zie, proef en beleef het boerenleven.

Aanbod voor onze ticket-houders
Kom genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Contactgegevens

Adres:
Hogestraat 5, Oene

T: 0578-641011

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.