Oogsttuin Natuurlijk Natuurlijk

Zomer-met-een-missie-5

Alle groentes van het Ecologisch Erf in Emst zijn onbespoten en natuurlijk geteeld volgens de spermacultuur principes en geven naast meer smaak volledig behoudt van de voedingsstoffen. Ons uitgangspunt is het samen delen van wat ons gegeven wordt. We hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het herstel en behoud van de natuur, hoe klein dan ook. Omdat van ons Natuurlijk Natuurlijk mag zijn.

Aanbod voor onze ticket-houders
Bij inlevering van uw ticket krijgt u een groentepakket voor 2 personen. Pure groenten, niet bespoten en lekker vers. Graag reserveren via de mail vóór woensdagmiddag in de week dat u het wilt ophalen. Afhalen kan op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Contactgegevens

Adres:
Westendorperweg 8 Emst

M: Ecologischerfemst.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.