Gezinspark ’t Smallert

SMALLERT-SPEELTUIN-1-1500x400

Gezinspark ’t Smallert biedt twee arrangementen aan voor onze koffertjeshouders. Ook maken zij het mogelijk dat een van de kinderen van onze gezinnen mag leren vissen.

Aanbod voor onze ticket-houders
Aan de eenzame dorpsgenoten biedt ’t Smallert een tegoedbon aan voor een kop koffie met een stroopwafel.
Onze gezinnetjes krijgen een gezinstegoedbon voor de entree van het speelpark, een kan ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders. Het arrangement is geldig t/m 31 oktober 2021.

Contactgegevens

Adres:
Gezinspark, kaarsenmakerij en forellenkwekerij ’t Smallert
Smallertsweg 8
8166 KD Emst
0578-661621
www.smallert.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.