Imkerij de Werkbij!

Imker-de-werkbij

Onze natuurtuin de Gatherhof is altijd open om te genieten van de rust, de bijen en van de natuur. Tegenover de winkel ligt een  Honing Speciaalzaak met meer dan 30 soorten pure honing, met natuurlijk vitamines en mineralen. En bijenproducten voor de weerstand, natuurlijke verzorging, bijenwaskaarsen, boeken en allerlei verrassende cadeautjes! Haal in de winkel de DIY-excursie en ontdek de prachtige tuin, de bloemen en de beestjes. Vanaf 21 juli is beperkte pluk in de tuin mogelijk. De Werkbij is sociale onderneming en een professionele imkerij, die samen met de bijen zorgt voor de natuur.

Aanbod voor onze ticket-houders:
In de winkel kan je gratis een leuke excursie ophalen. Na afloop staat voor jullie een kopje koffie, thee of limonade (gratis) klaar aan de picknicktafel. Je krijgt ook nog een kleine attentie bij bezoek aan de winkel.

Contactgegevens

Adres:
Natuurtuin de Gatherhof & Honingspeciaalzaak De Werkbij Veluwe, Gatherweg 34, Vaassen

Openingstijden:
Geopend woensdag t/m zaterdag van 9.00 – 16.00 uur.

T: 0317-612942
M: info@dewerkbij.nl
W: www.dewerkbij.nl

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.