Rozeboom ijssalon

Rozeboom3

Sinds 2007 is Rozeboom ijssalon gevestigd in het mooie centrum van Vaassen. Genietend van een lekker ambachtelijk schepijsje , een goede kop koffie met misschien wel iets lekkers erbij of een overheerlijke ijscoupe. Ons terras biedt plaats aan maar liefst 60 personen. Dus kom lekker genieten in het mooie maar vooral gezellige Vaassen!

Aanbod voor onze ticket-houders
Vier keer een ijsje van 2 bollen naar keuze in een hoorntje of bakje
(deze aanbieding dient in 1x besteed te worden en is niet inwisselbaar voor contanten)

Contactgegevens

Adres:
Marktplein 4, Vaassen
Tel: 0578-576233

Zomer-met-een-missie-4
Zomer-met-een-missie-5
Zomer-met-een-missie-6
Zomer-met-een-missie-7

Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

Zomer met een Missie

Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

Meedoen?

U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.