Zomeruitjespool

Vindt u het leuk om deze zomer af en toe eens op pad te gaan met iemand die geen sociaal netwerk heeft of met een gezin?

Wij regelen leuke uitjes en waardebonnen om dit te doen. Zoals aardbeien halen bij de aardbeientuin, een groentepakket halen bij het Ecologisch tuincentrum Emst, een ijsje eten bij Rozeboom of Roberto, een kopje koffie drinken bij De Boerderij in Oene, rondkijken in de bijzondere tuinen van De Buitenhof Epe en nog veel meer. Allemaal uitjes die belangeloos beschikbaar worden gesteld door diverse bedrijven in de gemeente Epe. Als vrijwilliger van de zomeruitjespool maakt u dit uitje voor iemand anders mogelijk en u kunt kosteloos meegenieten.

In overleg met het team van Zomer met een Missie kunt u aangeven wanneer u beschikbaar bent deze zomer. Wij koppelen u hierna aan een buurtgenoot die het gezellig vindt om deze zomer samen met iemand op pad te kunnen.

Zomeruitjespool

Ja, ik meld mij aan als vrijwilliger voor de zomeruitjespool !

Meldt u aan als vrijwilliger voor de zomeruitjespool en neem deze zomer af en toe iemand mee naar een leuke activiteit die door de organisatie wordt aangeboden of die u samen bedenkt.

  Contactgegevens
  Adresgegevens  Aanvullingen

  * Verplicht in te vullen velden.

  Zomer-met-een-missie-4
  Zomer-met-een-missie-5
  Zomer-met-een-missie-6
  Zomer-met-een-missie-7

  Heeft u een vraag over Zomer met een Missie?

  Zomer met een Missie

  Samen met vele vrijwilligers, waaronder het team van Kerst met een Missie, organiseert Stichting Present Epe-Heerde deze zomer “Zomer met een Missie”. Covid-19 maakt dat dit jaar nog meer mensen eenzaam thuis zitten en nog meer gezinnen vanwege financiële zorgen niet op vakantie kunnen. Met een verrassend en verbindend zomerpakket maken wij hun zomer een stukje zonniger en zorgen we voor mooie ontmoetingen.

  Meedoen?

  U kunt zich op deze website aanmelden als gever van een zomerpakket of iemand opgeven om een zomerpakket te ontvangen. Medio juli ontvangen deze mensen dan een zomerpakket of u gaat het zomerpakket langsbrengen bij iemand die bij ons is aangemeld. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger voor onze zomeruitjespool, een actieve groep van mensen die het leuk vinden om met iemand die eenzaam is op pad te gaan. Op deze wijze hopen wij dat de zomer van 2021 voor iedereen een hartverwarmende en gezellige tijd mag worden.